Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

De UFO-beelden van de NASA waar zelfs de experts geen verklaring voor hebben

0

Videobeelden van UFO’s boven de aardatmosfeer stellen experts al meer dan 24 jaar voor een raadsel. De opnames zijn in 1991 gemaakt tijdens de spaceshuttlemissie STS-48 van de NASA.

In de video zijn zo’n 10 objecten te zien die op een vreemde manier bewegen. Eén object, dat zich bij de horizon bevindt, verplaatst zich richting de aarde om vervolgens de ruimte in te schieten.

Omdat de hele wereld getuige was van de gebeurtenis, moest er wel een verklaring worden gegeven. Door de jaren heen zijn er verschillende wetenschappelijke papers gepubliceerd over deze UFO’s. Volgens sommigen zijn het wormgaten, terwijl anderen denken aan ijsdeeltjes.

Emeritus hoogleraar Jack Kasher van de Universiteit van Nebraska zei in zijn analyse dat de objecten via wormgaten of door de ruimte te buigen naar de aarde zijn gekomen. “Het feit dat ze hier zijn laat zien dat ze een manier hebben gevonden,” zei hij.

Dr. Mark J. Carlotto omschrijft de objecten in New Frontiers Science als ‘één van de meest ongewone fenomenen die tot op heden door de spaceshuttle is waargenomen’. Hij zei dat vooral de twee cirkelvormige objecten de aandacht hebben getrokken omdat ze eruitzien als schotels.

De Amerikaanse historicus James Oberg denkt dat in de video ijsdeeltjes te zien zijn die afkomstig zijn van de spaceshuttle. Volgens Carlotto en Lan Fleming klopt de theorie van Oberg niet. Carlotto merkt op dat de objecten zich op grote afstand van de shuttle bevinden en hoge snelheden bereiken. Ook dr. Jack Kasher concludeerde na zijn analyse dat de objecten geen ijsdeeltjes kunnen zijn.

‘Overvloedig bewijs’

Er zijn een aantal NASA-astronauten geweest die hebben gezegd dat ze UFO’s hebben gezien of dat aliens de aarde hebben bezocht. Wijlen Brian O’Leary, voormalig NASA-astronaut en professor natuurkunde aan de Princeton-universiteit, zei ooit: “Er is overvloedig bewijs dat diverse beschavingen ons al een hele lange tijd bezoeken.”

Edgar Mitchel, de zesde maan op de aarde, heeft al vaak gezegd: “Onze planeet is bezocht en het UFO-fenomeen is echt.”

En NASA-astronaut Gordon Cooper zei: “Er vliegen een aantal buitenaardse vaartuigen rond [in de ruimte].”

[Express]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux