Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Klimaatalarmisten geven eindelijk hun ongelijk toe. Deze studie is een mijlpaal in de geschiedenis van de klimaatbangmakerij

0

Klimaatalarmisten hebben eindelijk hun ongelijk toegegeven. Een nieuwe studie in Nature Geosciencegeeft in feite toe dat de computermodellen de impact van CO2 op het klimaat hebben overdreven.

De onderzoekers geven toe dat het vrijwel onmogelijk is dat de doemvoorspellingen uit het nieuwste IPCC-rapport, namelijk dat de aarde tegen 2022 met 1,5 graad is opgewarmd, uit gaan komen.

Dan zouden de temperaturen in vijf jaar tijd met een halve graad moeten stijgen. Dat is zo goed als onmogelijk, zo erkennen de wetenschappers.

Adembenemend

Dat betekent dat de hoeveelheid CO2 die nodig is om de opwarming te verergeren onjuist is. In dit verband wordt ook wel gesproken van het ‘carbon budget’.

En dat betekent dat de computermodellen die ze hebben gebruikt om de wereld schrik aan te jagen ook onjuist zijn.

Eén van de klimaatalarmisten noemde de conclusie van het onderzoek ‘adembenemend’.

Niet gezien

De wetenschappers die het onderzoek hebben uitgevoerd zijn geen klimaatsceptici. Sterker nog: zij zitten achter het carbon budget van het IPCC.

Professor Michael Grubb van de University College London, één van de auteurs van de studie, gaf toe dat zijn eerdere voorspelling niet klopte.

En professor Myles Allen van de Oxford-universiteit, een andere auteur, zei: “We hebben de versnelde opwarming na 2000 die naar voren komt uit de modellen, niet gezien.”

Mijlpaal

Hij voegde toe dat te veel modellen ‘aan de warme kant waren’, wat betekent dat ze te veel opwarming voorspelden.

Benny Peiser van de Global Warming Policy Foundation sprak van een mijlpaal in de geschiedenis van de klimaatbangmakerij: “Dit is de eerste officiële bevestiging dat de planeet niet gevaarlijk snel opwarmt.”

De organisatie publiceerde drie jaar geleden een paper waaruit blijkt dat de klimaatmodellen van het IPCC niet overeenkomen met de werkelijkheid.

[Breitbart]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux