Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Coca Cola verantwoordelijk voor brandende stof: vrouw maag en galblaas kwijt

0

Coca-Cola is volgens de rechter aansprakelijk voor de zware verwondingen van een Belgische vrouw die nietsvermoedend een flesje Chaudfontaine-water dronk waarin zinkchloride bleek te zitten.

De vrouw had het flesje meegenomen uit de voorraadkast van haar ouders. Ze belandde in het ziekenhuis met zware interne brandwonden. Haar maag en galblaas moesten verwijderd worden. Uit onderzoek bleek dat het flesje zinkchloride bevatte, een zuur dat onder meer gebruikt wordt om te solderen. Hoe de bijtende stof in het flesje was geraakt, is nog altijd niet duidelijk. Over de andere flesjes uit dezelfde partij – 1.659.000 exemplaren – kwamen geen klachten.

Coca Cola heeft niet aannemelijk kunnen maken dat een ander dan de fabrikant (Chaudfontaine is van Coca Cola) het gif in het flesje heeft gestopt.Coca-Cola bracht een aantal argumenten aan, zoals het productieproces dat volledig automatisch verloopt en waarbij geen zinkchloride gebruikt wordt. Een laborant van Coca-Cola verklaarde in het dossier echter dat sabotage nooit uitgesloten kan worden.

De rechter gaat de schadevergoeding later bepalen.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux