Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Explosieve groei gebruik homeopathie

0

Volgens de WHO (World Health Organisation) is homeopathie de tweede geneeswijze ter wereld. Het wordt toegepast in 66 landen en het aantal gebruikers groeit snel.

Ook het bureau Transparency Market Research herkent deze trend. Volgens onderzoek is het gebruik van homeopathie is wereldwijd de afgelopen jaren explosief gestegen, vooral in Europa, Noord Amerika, Azië, het Midden Oosten en Afrika.

De behoefte aan maatwerk en het vertrouwen in homeopathie zorgen voor een significante groei. Verder speelt mee dat het besteedbaar inkomen in veel landen de afgelopen jaren is gestegen. Dit maakt het voor patiënten vaker mogelijk te kunnen kiezen voor een homeopathische oplossing die niet altijd door de verzekeraar wordt vergoed.

Het onderzoeksbureau schat dat het wereldwijde gebruik van homeopathie tot en met 2024 met 18,2% zal toenemen. In Europa wonen de meeste homeopathie gebruikers, gevolgd door Azië en Noord Amerika.

Bron: http://www.transparencymarketresearch.com/homeopathy-product-market.html

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux