Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Sportende jongeren grijpen steeds vaker naar doping

0

Een sixpack is hip dus trainen veel jongeren zich een slag in de rondte. Maar ze zijn ook ongeduldig en helpen steeds vaker de natuur een handje door doping te gebruiken.

“Het is een gevaarlijk modetrend. Ze willen een sixpack net als hun vrienden en kopen op internet, maar ook in sportscholen en fitnesscentra spul om snel af te vallen en spiermassa op te bouwen”, zegt Daniëlle van Pareren, van verslavingszorg Novadic-Kentron in het AD.

Het slikken of spuiten van anabolen en andere stimulerende middelen in de krachtsport is niet zonder gevaar. Gevolgen variëren van impotentie, borstvorming, haaruitval en vermannelijking bij vrouwen tot verhoogde kans op kanker en hart- en leverproblemen.

Steeds meer jonge gebruikers grijpen toch naar de middelen, al zijn ze enkel recreatief aan het sporten. Behalve fysieke klachten kunnen ook psychische problemen ontstaan, waarschuwt Van Pareren. “Ze pompen zich op, daarna trainen en slikken ze een tijdje niet meer, lopen weer leeg en raken gefrustreerd. Tijdens het gebruik ontstaat vaak ontremming en agressie, na het stoppen vaak lusteloosheid en depressie.”

Bron(nen):   AD

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux