Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

4 dingen die net zo dodelijk zijn als roken

0

Het heeft tientallen jaren geduurd voor we geloofden dat  roken slecht is en dat je gemiddeld 10 jaar korter leeft als je rookt. Er zijn een paar andere dingen die je leven (gemiddeld) ook aanzienlijk bekorten.

Eenzaamheid

We leven steeds vaker alleen en los van familie, het dorp, vrienden. Het internet heeft daarbij ook niet geholpen. Volgens professor Julianne Holt-Lunstad is eenzaamheid net zo slecht als het roken van 15 sigaretten per dag.

Zitten

De evolutie heeft ons gemaakt om in beweging te zijn. Om te jagen en om vruchten te verzamelen in het bos. En daarna waren we 10.000 jaar bijna allemaal boer. Sinds 100 jaar zijn we steeds meer een zittend leven gaan leiden. Heel ongezond

Gebrek aan slaap

We hebben haast en willen ‘s avonds nog van alles en moeten ‘s morgens nog van alles. Miljoenen mensen slapen daarom te weinig. Onderzoek laat zien dat ons lichaam dat heel vervelend vindt en daarom sneller slijt. Als je structureel te weinig slaapt ga je eerder dood.

Zonnebank & bruin worden

Op oude filmpjes zie je mensen onbekommerd roken in TV-programma’s. Daar snappen we niks van. Zo zullen onze kinderen erg moeten lachen om de beelden dat hele stranden vol liggen met mensen die bruin willen worden en daarmee tevens hun best doen om kanker te krijgen.

Bron(nen):   Business Insider

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux