Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Een academisch schandaal van de eerste orde. Reactie Steven Greer op onderzoek naar ‘buitenaardse’ mummie

0

In 2003 werd een kleine mummie gevonden in de Atacamawoestijn in Chili. Het lichaampje was slechts 15 centimeter lang en misvormd.

De schedel was uitgerekt, de oogkassen stonden schuin en het lijfje had maar 10 ribben. Mensen geloofden dat Ata, zoals het wezen werd genoemd, buitenaards was.

Een DNA-studie van de Stanford-universiteit zou nu uitgewezen hebben dat het om een foetus van een misvormd meisje gaat.

Schandaal

De wetenschappers vermoeden dat het misvormde lijkje na een miskraam of vroeggeboorte in de woestijn is achtergelaten.

De mummie was te zien in de film Sirius van dr. Steven Greer. In een nieuwe video reageert hij op het onderzoek, waar zo’n beetje alle grote media over berichtten.

Greer vertelt dat hij na de publicatie van de studie werd gebeld door een topgeneticus waar hij mee samenwerkt.

De geneticus, die anoniem wil blijven omdat hij zijn baan niet wil verliezen, zou gezegd hebben dat we hier te maken hebben met een academisch schandaal van de eerste orde.

Slecht uitgevoerd

Het onderzoek werd gepubliceerd in het gerenommeerde blad Genome Research, maar volgens de topgeneticus is de collegiale toetsing ronduit slecht uitgevoerd.

Willekeurige mutaties zouden zeven genen van de mummie tegelijkertijd hebben beïnvloed. Als zulke mutaties echt willekeurig waren, zouden ook andere genen moeten zijn beïnvloed, merkte de geneticus op.

Epidemische vormen

Op basis van dit slecht uitgevoerde onderzoek wordt nu gesteld dat de zaak gesloten is, aldus Greer.

Hij voegde toe dat de corruptie binnen de wetenschap en de verspreiding van dit soort wetenschappelijke onzin epidemische vormen begint aan te nemen.

Bekijk de video hieronder:

[Sirius Disclosure]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux