Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Geen bewijs dat Rusland MH17 heeft neergehaald. Dit JIT-land trekt opmerkelijke conclusie

0

Maleisië heeft gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17.

Het land maakt samen met onder andere Australië en Nederland deel uit van het zogeheten Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar het incident.

Anthony Loke, de Maleisische minister van Transport, heeft in een interview gezegd dat het bewijs van het JIT niet laat zien dat Rusland schuldig is.

Voorbarig

Hij zei dat het voorbarig is om met de beschuldigende vinger naar Rusland te wijzen.

“We moeten natuurlijk rekening houden met diplomatieke betrekkingen,” klonk het. “Toekomstige acties zullen worden gebaseerd op doorslaggevend bewijs.”

Daarmee lijkt Maleisië zich niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australië om Rusland verantwoordelijk te houden voor de vliegramp.

Onduidelijk

Nederland en Australië besloten Rusland aansprakelijk te willen stellen, maar de andere drie landen die deel uitmaken van het JIT sloten zich daar niet bij aan.

Het is onduidelijk wat de uitspraak van de Maleisische minister betekent voor de samenwerking tussen de JIT-landen.

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines stortte op 17 juli 2014 neer bij Donetsk en was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 283 passagiers en 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven.

[AD]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux