Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 358 0

Goed voorbeeld doet goed volgen – Hengelo zet paaltjes neer en rijdt er vervolgens zelf doorheen

SHARE

Wanneer zelfs de gemeente het ‘lek’ in de afsluiting van het centrum heeft ontdekt, dan weet je dat er iets niet goed zit. Afgelopen woensdagmorgen werd een wagen van het gemeentelijk onderhoudsbedrijf Gildebor, die tussen de paaltjes doorreed, betrapt.

Dat kan echt niet, aldus een woordvoerder van de gemeente. Hij wijst naar het  onderhoudsbedrijf maar doelt ook op andere automobilisten die slalommend tussen de paaltjes en het terras van de Blauwe Engel toch het stadserf weten te bereiken.

Het is de bedoeling dat het centrum van Hengelo sinds afgelopen maandag op drie plekken is afgesloten voor automobilisten. Bij De Blauwe Engel bleef echter een grote ruimte tussen de paaltjes en het terras van het eetcafé open staan. Het ‘gat’ werd al snel ontdekt door verschillende automobilisten. Naar verluidt heeft niet alleen Gildebor maar ook de politie van Hengelo “het gat” ontdekt.

De gemeente heeft inmiddels het gat met spoed gedicht door middel van de plaatsing van een plantenbak.

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux