Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 692 0

Thema markten op Brinkstraat Hengelo

SHARE

De reguliere warenmarkt op zaterdag krijgt er een speciale uitvoering bij. En deze zal er letterlijk naast gaan komen, aan de Brinkstraat. Het betreft themamarkten op een maandelijkse basis, en is bedoeld als aanvulling op de reguliere weekmarkt.

De themamarkt volgende week zaterdag trapt af, met een muziek-, platen en cd-beurs. Het programma is tot en met 15 juli vastgelegd. Is het initiatief  succesvol, dan wordt het voortgezet. De omvang van de markten is schaalbaar  en hangt af van interesse van handelaren. De eerste editie telt ongeveer 15  kramen. “Daarmee staat de Brinkstraat ook wel vol”, aldus coördinator Erik Harmsen.

Overloop

Bij meer inschrijvingen kan deze ruimte worden vergroot, met een ‘overloop’ naar het Brinkplein, waar de bloempotten worden verplaatst. Een omvang van 25 kramen is het maximum.

Meer info: www.themamarkten.nl

Bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux