Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 958 1

Wie vind het ‘gouden ei’ van maar liefst 500.- cash?

SHARE

Klik voor grote versie

Pasen staat voor de deur. Een mooie gelegenheid om de Hengelose Paashazen in de binnenstad los te laten.
De binnenstad ondernemers en warenmarkt houden op zaterdag 15 april as. een gezamenlijke paasei zoekactie.

Vanaf 10 uur, wanneer de winkels geopend zijn, kan er in en om het winkelgebied gezocht worden naar paaseitjes, deze zijn gevuld met bonnetjes die ingeleverd kunnen worden bij de Paasstand van het Centrum Management tegenover de HEMA aan de Enschedese straat. Per bonnetje (maximaal 1 per persoon) worden prachtige prijzen door de ondernemers ter beschikking gesteld.

En wie vindt dit jaar het GOUDEN EI?? Vorig jaar was Bram Reinders de gelukkige vinder en als student was de prijs meer dan welkom. Wie zit dit jaar op zijn of haar Paasbest aan de brunch?? Want wie het gouden ei vindt, wint maar liefst € 500,- contant!!, dit ei wordt uiteraard op een speciale plaats verstopt en vanaf 10 uur deze zaterdagmorgen, zal er elk uur een hint op de facebookpagina van het SCH verschijnen over de vindplaats. (SCH binnenstad Hengelo)
Geen eitjes gevonden? Niet getreurd, de paashazen lopen met lekkere chocolade eitjes rond zodat elk kinderhandje gevuld is.

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux