Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

Zo hangt de vlag erbij in Hengelo
, / 1115 2 2

Zo hangt de vlag erbij in Hengelo

SHARE

Zoals u kon lezen is afgelopen dinsdagavond de zogenaamde “motie vreemd” ingediend met als doel de inname van de grijze afval container te stoppen tenminste tot na het debat over het rampenplan van de gemeente in mei. Ook was deze motie een graadmeter om te zien hoe de verschillende politieke partijen erin staan met betrekking tot dit onderwerp.

De conclusie is diep bedroevend en vereist actie. De motie werd verworpen, al was dat al vanaf het begin de verwachting, maar de partijen die zogenaamd hun steun toezegden naar aanleiding van het debat bij  Hengelo’s Peil staken ons nog even fijn een dolk in de rug, met uitzondering van de lijst Horsthuis die de motie wel steunde.

Burger Belangen(BB) daarentegen, stemde tegen de motie om vervolgens zelf met een vrijwel identieke motie te komen. Naast de incompetentie die een dergelijke actie aantoont(De kinderachtigheid, van als het niet mijn motie is stem ik tegen) laat het ook zien dat eigen belang bij deze partij boven burger belang gaat, en deze dus toe is aan een herziening van de naam, want tenzij men bedoeld dat deze partij de belangen van de burgers op de gril van Mac Donalds bedoeld, gaat deze zelfs rechtstreeks in tegen de belangen van de burger. Immers pissen ze op 11% van de Hengelose huishoudens die onze petitie hebben getekend.

Datzelfde gaat ook op voor die andere dolken in ruggen prikkers van Pro Hengelo, die vooraan stonden in Tubantia om het afvalbeleid ter discussie te stellen, maar ook tegen de motie hebben gestemd. Blijkbaar betekend Pro Hengelo dat je Anti burger moet zijn.

Conclusie: Hoewel verwacht zijn de dolksteken van Burger Belangen en Pro Hengelo teleurstellend. Ze doen zich voor als partijen die luisteren naar de burger, maar als puntje bij paaltje komt gaat eigenbelang altijd voor. Laten we dat vooral tijdens de gemeenteraad verkiezingen in 2018 onthouden en een warme stem geven aan de partijen die wel in burger belang handelden te weten Lijst Horsthuis en Lokaal Hengelo

De bekende arrogantie van de Christen DemoNcraten

GOD

Nee dit is geen tiepfoutje, ik bedoel demoNcraten, want de arrogantie tentoongespreid door de CDA in de persoon van Wethouder Marcel Elferink heeft niets met het christelijke gedachtegoed of met democratie te maken. Het is gewoon ouderwetse ego tripperij en machtswellust dat dit slappe excuus van een volksvertegenwoordiger laat zien door nu al te roepen gewoon door te zullen gaan met het door onze collectieve strotten drukken van het omgekeerde inzamelen(Heeft vast niets te maken met het feit dat naast het zijn van een wethouder hij tevens de afgevaardigde is voor Twence en Twente milieu) en dus schijt heeft aan mensen met een beperking, schijt heeft aan het feit dat er geen draagvlak is onder de burger en tot slot schijt heeft aan de wet want hij houdt zich zelfs niet aan de afvalverordening van Hengelo zelf!

Nou, laat ik u dit zeggen, dit heerschap dat meent dat hij God is gaat vallen al moet ik er de spreekwoordelijke exorcist bijhalen om deze demoNcraat uit te bannen. Hoogmoed komt voor de val en 24 april trappen we af met een gesprek met deze demoNcraat, waarna als dat gesprek niets oplost(wat volledig in lijn van verwachting is) de volgende stap een stap naar de bestuursrechter is. Zelf bereid ondergetekende wat zaken voor bij de belastingrechter vanwege de afvalstoffenheffing en meer van dat moois, want er deugt van alles niet aan het beleid van Hengelo. En uiteraard gaan we uitgebreid campagne voeren voor de verkiezingen in 2018 en alle partijen die wel met ons staan nemen we daarbij mee, gratis en voor niets want wij promoten graag politieke partijen die wel staan voor de burger.

Blijft u vooral de petitie ondertekenen en vooral anderen wijzen op het bestaan ervan, want ondanks wat Elferink beweerd kan men niet om ons heen als er voldoende ondertekeningen zijn!

Wordt vervolgd…

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux