Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 2690 0

AUB Delen! – Actie tegen het afvalbeleid van Hengelo krijgt vorm – Doe ook mee!

SHARE

Onze petitie via Urubin is inmiddels een begrip op Facebook en staat inmiddels voor een slordige 11 procent van alle Hengelose huishoudens en hoewel we nog druk bezig zijn met het verzamelen van ondertekeningen, beginnen ook andere vormen van verzet zich af te tekenen in de vorm van een collectieve bezwaar procedure tegen de plannen van de gemeente. Immers zoals al meermaals vermeld op Urubin en ook hier, is wat de gemeente doet onwettig en gaat hiermee in tegen haar eigen afvalstoffen verordening.

Middels dit artikel roepen wij al onze medestanders op zich bij ons aan te sluiten en geheel vrijblijvend aan te sluiten bij de groeiende groep die zich sterk maakt voor een collectieve bezwaar procedure.

Aanmelden kan via een email  [email protected] met daarin uw naw gegevens. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn kunnen wij als stichting ons kenbaar maken als belanghebbende.

Wat kunt u nog meer doen?

Ten eerste onze petitie tekenen, en ten tweede dit artikel zoveel mogelijk liken en delen via Facebook, Twitter en onder uw vrienden, kennissen en familie. Indien mogelijk wijs ook ouderen op het bestaan van de petitie omdat zij veelal niet op Facebook verkeren en help hen indien nodig bij het ondertekenen van de petitie.

Deel dit artikel waar u kunt, verspreid het woord zodat iedereen zich aan kan melden voor de collectieve bezwaar procedure tegen de plannen van de gemeente om omgekeerd afval inzamelen te verplichten en zich daarmee over de ruggen van u en ons te verrijken in de vorm van superdividend via Twence, terwijl ouderen, gehandicapen en anderszins beperkte mensen wederom in de kou blijven staan dankzij dit beleid.

Zeg, tot hier en niet verder,
wij maken bezwaar!

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux