Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 636 0

CDA Hengelo wil extra miljoenen voor binnenstad

SHARE

Het CDA wil dat er in de volgende raadsperiode extra wordt geïnvesteerd in de binnenstad.

Dit zei Fractievoorzitter Maureen Muller in de vijfde aflevering van het politiek café Hengeloos Peil. Ze denkt daarbij structureel aan een bedrag tussen de twee tot drie miljoen over een periode van vier jaar.

Dit leverde Haar een subtiele sneer op van PvdA-collega Maarten Hollander, die opmerkte dat er bij de gemeente nog ‘tonnen’ op de plank liggen voor de binnenstad. “Laat CDA-wethouder Marcel Elferink die de binnenstad in zijn portefeuille heeft, dat geld eerst maar eens uitgeven”, aldus de vertrekkende PvdA Fractievoorzitter.

Muller sprong voor haar wethouder in de bres, door te stellen dat er de afgelopen jaren wel degelijk het een en ander in gang is gezet met betrekking tot de binnenstad. Dit jaar wordt bijvoorbeeld begonnen met het opknappen van de Enschedesestraat.

Bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux