Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 372 0

Judoschool Haagsma met vier judoka’s aanwezig bij NK tot 18 jaar in Leek

SHARE

Judoschool Haagsma was zaterdag met vier judoka’s aanwezig bij het NK tot 18 jaar in Leek. Ruim 400 deelnemers kwamen daar de mat op om in 17 gewichtsklassen te strijden om de nationale titels.

Renske Uithof (-70 kg) uit Hengelo beet de spits af en ging voortvarend van start. Haar eerste partij won ze al binnen een minuut met een mooie doorstuuractie, gevolgd door een tate-shiho-gatame (vierpunts houdgreep). Na haar tweede partij verloren te hebben belandde ze in de troostronde. Daar versloeg ze haar eerste twee tegenstanders moeiteloos, maar helaas verloor ze de derde partij en greep ze net naast het brons.

In het middagblok kwamen Ruben (op de foto links) en Jasper Schoonbeek (-81 kg en -45 kg) uit Hengelo en Luuc Heering (-50 kg) uit Enter in actie. Helaas hield het toernooi voor hen alle drie op na de eerste twee partijen verloren te hebben.

Bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux