Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

Megafile op A35 ter hoogte van Hengelo – record: drukste file van 2017 tot nu toe…

SHARE
, / 392 0

Een ongeluk op de A35 bij Hengelo, met een vrachtwagen en drie auto’s, was  dinsdag in de avondspits de oorzaak voor flinke vertragingen. Onder andere door de ontstane Twentse file ligt er nu een landelijk record: het was de drukste spits van 2017 tot nu toe.

Het ongeluk vond plaats op de A35, nabij de afslag naar de A1 ter hoogte van Hengelo. Hierdoor ontstond een behoorlijke file bij het knooppunt Buren. Tijdens de piek van de file stond er een lengte van circa 11 kilometer en bedroeg de vertraging bijna een uur. Al vanaf Enschede-Zuid moesten automobilisten die in de richting van Almelo wilden achteraan aansluiten.

Bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux