Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 595 0

Geen bezwaren bouw Stadskantoor – Bouw nu snel van start

SHARE

Met de bouw van het Stadskantoor aan de Deldenerstraat en de restauratie van het stadhuis aan het Burgemeester Jansenplein kan nu per 1 juni worden begonnen. Er zijn geen bezwaren ingediend tegen de gunning van beide projecten.

Van Wijnen samen met Trebbe dragen zorg voor de bouw van het Stadskantoor, terwijl Koopmans de renovatie van het stadhuis voor rekening neemt. Het installatiewerk in beide gebouwen wordt verzorgd door Croonwolter&dros. De bouw gaat zo’n 21 maanden in beslag nemen. Het Stadskantoor kaan daardoor in het voorjaar van 2019 opgeleverd worden. Onder andere door problemen bij de aanbesteding liep het project eerder een fikse vertraging op.

Bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux