Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 514 0

Honderden kruiwagens voor de deur bij opening Bauhaus in Hengelo

SHARE

Dat zie je niet iedere dag: een slordige 1500 kruiwagens voor de deuren van de nieuwe vestiging van Bauhaus in Hengelo. Om de opening van de nieuwe bouwmarkt te vieren verloot Bauhaus duizenden euro’s aan waardebonnen. Enige voorwaarde: neem een kruiwagen mee! Dat lieten veel inwoners zich geen twee keer zeggen.

Gisteren was de opening voor genodigden, vandaag kunnen de klanten voor het eerst kennismaken met de Duitse bouwmarkt op Plein Westermaat. Die klanten maken kans op één van de twintig waardebonnen van duizend euro.

De kans om te winnen is niet heel groot: naar schatting vijftienhonderd mensen stonden vanochtend op het parkeerterrein. De eersten meldden zich gisteravond zelfs al. Van grote professionele kruiwagens, tot de plastic kruiwagens uit de kinderspeeltuin. En ze hebben allemaal een lot.

 

Bron 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux