Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 646 0

COA sluit azc in Hengelo

SHARE

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaat het asielzoekerscentrum Azelo in Borne sluiten. Ook de aanvullende opvanglocaties van asielzoekers aan de Willemstraat in Hengelo en aan de Borkeldsweg in Holten gaan dicht. Daarnaast wordt de capaciteit van de noodopvang aan de Havenzathelaan in Hengelo en de capaciteit van de opvang in caravans op het azc Schalkhaar verlaagd.

Eerder werd al bekend gemaakt dat het azc in Enschede en de aanvullende opvanglocatie in Ootmarsum sluiten. Hengelo maakte eind januari al bekend geen mensen meer op te vangen in de aanvullende opvanglocatie aan de Willemstraat en de noodopvang aan de Havenzathelaan.

Alles bij de bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux