Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 631 0

Nieuw gratis festival met Hemelvaart in Hengelo: Krang

SHARE

Grappig en gedurfd, maar vooral heel gezellig. Dat is wat Krang moet worden, een nieuw, gratis festival dat op Hemelvaartsdag bij buitenplaats De Houtmaat wordt gehouden.

“Laagdrempelige uitingen met een vleugje streekcultuur voor echt iedereen”, leggen initiatiefnemers Juul Gibcus en Carel Weijschedé uit. Bij de organisatie wordt samengewerkt met onder meer het Wilminktheater, Metropool Hengelo, Oyfo, de bibliotheken van Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Ook diverse Hengelose kunstenaars werken mee. Het festival duurt van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Podia

Op de buitenplaats komen meerdere podia te staan, voor muziek en theater. Bij de invulling wordt rekening gehouden met het moment van de dag, belooft Gibcus. “Want vroeg op de dag ben je in een andere stemming dan ’s avonds.” De organisatoren hebben ook speciale activiteiten voor kinderen in gedachten.

Alles bij de bron

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux