Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 2605 0

D-Day! Laatste kans om gehoord te worden – Red de grijze afval container in Hengelo! – Lezen, begrijpen, komen en delen!

SHARE

Beste lezers, u zult mij niet snel om iets zien vragen. Ik ben gewend mijn eigen broek op te houden, maar vandaag wil ik graag 15 minuten van uw kostbare tijd vragen. Waarvoor? Om het inleveren van de Petitie voor het behoud van de grijze afval container bij te wonen en zo kracht bij te zetten. Tijdens de politieke markt op 24 mei waren we met te weinig om voor een echte verandering van de opinie van de gemeenteraad te zorgen. Dit beste lezers is onze laatste kans om gezamenlijk een vuist te maken om de gemeenteraad te laten zien dat alle peilingen van Tubantia, Landelijk via de NOS en zelfs van voorstanders Groenlinks die uitwezen dat tussen de 83% en 87% tegen de inname van de container voor restafval is kloppen en er geen draagvlak is onder het volk.

Doe het voor uzelf, doe het voor de ouderen die met dit fiasco in wording niet uit de voeten kunnen, doe het voor de gehandicapten en anderszins beperkte inwoners die niet met een zak restafval kunnen leuren en door dit beleid door de gemeente in de kou staan omdat ondanks maanden van protest er nog NIETS is geregeld voor deze groepen, of doe het gewoon omdat u zelf ook niet een kwart kilometer heen en terug met zakken afval wilt sleuren, maar DOE HET! Kom dinsdag 18 juli om 16:45 naar Stichting Wijkcentrum De Sterrentuin aan de Neptunusstraat 51, 7557 XX te Hengelo.

Het begint om 16:45 en duurt slechts een kwartier. Dat is 15 minuten van uw leven om uw support te laten zien voor het behoud van de bak, is dat teveel gevraagd na alle ontelbare uren die ikzelf, mijn medestanders van Lokaal Hengelo en Actie groep Afvalloos Hengelo erin gestoken hebben. Mag ik dan alstublieft 15 minuten van uw tijd in beslag nemen zodat we aan kunnen tonen dat het draagvlak voor deze ellende vrijwel niet aanwezig is?

Na het inleveren van de petitie zal Lokaal-Hengelo samen met Willem Meijerink van de actiegroep Afvalloos Hengelo 2.0 een motie hieromtrent indienen, maar deze zal slechts succesvol kunnen zijn als het ons gezamenlijk lukt een diepe indruk achter te laten bij de raad.

Beste lezers, dit is geen over dramatisch beroep op uw steun, dit is de laatste kans om gezamenlijk een vuist te maken. Laten we het allen hier afweten is het einde oefening en ieder voor zich. Natuurlijk ik en mijn medestanders blijven doorvechten. Opgeven is voor ons geen optie, maar de kansen dat het beleid nog buiten de rechtszaal in individuele zaken zal worden beslecht zijn dan vrijwel nihil.

Kom daarom op dinsdag 18 juli om 16:45 naar de Neptunusstraat 51, 7557 XX te Hengelo met zoveel mogelijk mensen. Geeft dit door aan iedereen die u kent! Deel op Facebook, Twitter en zegt het voort aan uw buren, uw vrienden, uw kennissen en familie en tot slot, laat ons weten dat u gaat op de evenement pagina zodat we een impressie hebben of we het gaan halen of dat we gaan falen. Het lot van de grijze afval container in Hengelo ligt daarmee in uw handen. Laat uzelf, de ouderen, de beperkten en ons niet in de kou staan nu het er op aan komt! 

Everwijn Overberg

Petitionaris van de petitie Red de grijze afval container in Hengelo.

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux