Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 3193 2

DOORBRAAK! Gemeente Hengelo Buiten Spel!!!

SHARE

Het kan soms raar lopen in het leven. Zo ben je petitionaris van een petitie voor het behoud van de grijze afval container. Vang je in aanloop naar het inleveren van de ondertekeningen ondanks de massale steun overal bot. Gesprekken met de gemeente lopen op niets uit, uitingen in de pers van de gemeente schreeuwen bij voorbaat al dat de petitie geen schijn van kans zou maken, ondanks alle onderzoeken, peilingen en enquêtes die uitwijzen dat ruim 85% tegen de inname van de grijze bak is.

Ook de ondertekeningen worden gewoon door de wethouder in kwestie terzijde geschoven en de volledige raad gaat er in mee. Je maakt je klaar om de gang naar de rechter te maken, maar dan gebeurd het. Je loopt tegen iets aan wat de gemeente in 1 klap buiten spel zet met hun afval fiasco en zoals het er naar uitziet kan iedereen er gebruik van maken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op
onze Facebook pagina voor de details!

Ondergetekende gaat een feestje bouwen op de goede afloop!

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux