Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1697 2

En wederom probeert de gemeente Hengelo het afval plan door onze collectieve strotten te drukken

SHARE

Een herhaling van zetten, anders kan ik het niet noemen, de meest recente actie van de gemeente om vanaf 6 september aanstaande het plaatsingsplan voor de ondergrondse containers ter inzage ter beschikking te stellen, waarna er zes weken lang bezwaren en zienswijzen kunnen worden ingediend.

Niet alleen gaat het college hierbij volledig buiten de raad om, zoals treffend weergegeven door Leo Janssen van Lokaal Hengelo en ex CDA’er Ben van Veen ook heeft men weer de uiterste best gedaan hier zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan te geven, immers hoe minder mensen het weten hoe minder bezwaar er zal worden aangetekend.

Nou, niet deze keer. Vanaf deze week starten wij een volwaardige online campagne, van het kaliber dat 4000 ondertekeningen op de petitie opleverde om de inwoners van Hengelo hierop te wijzen en ook gaan we u bij staan in raad en daad. Er komen voorbeeld bezwaar brieven en nog veel meer.

Wij roepen u allen op vanaf 6 september bezwaar aan te gaan tekenen en zo de gemeente te laten zien dat wij het niet eens zijn met de plannen. Wij willen het behoud van de grijze container, maar wij EISEN dat de gemeente zich houdt aan haar eigen afvalstoffenverordening en de containers binnen de 75 meter vanaf het perceel plaatst.

Wij rekenen op u om met ons bezwaar aan te tekenen! En laten we vooral niet vergeten de betrokken partijen hiervoor te bedanken bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart!

Wordt vervolgd!

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux