Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1839 0

Gezocht: Rattenvanger van Hengelo M/V

SHARE

Hengelo is op zoek naar een rattenvanger in bezit van eigen fluit om zo de rattenplaag die de stad teistert het hoofd te bieden.

Wat bieden wij:

  • Een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd ,want door het invoeren van omgekeerd afval inzamelen in combinatie met DIFTAR is een dramatische stijging van de nu al oncontroleerbare hoeveelheid zwerfafval verzekerd en de bijbehorende toename van de ratten populatie in Hengelo.
  • Dit werk kan worden gedaan met behoud van uitkering in het kader van de participatiewet.
  • Werken binnen een team met geweldige sfeer waar schijt aan de burger centraal staat en wie ons niet geloofd liegen we gewoon wat anders voor.

Wat zoeken wij:

Wij zoeken gemotiveerde drones die op dagelijkse basis de ratten naar het Twente kanaal lokken om deze daar te verzuipen. Onderdanigheid en de bereidheid orders op te volgen is een pre. Ook hebben we bij voorkeur medewerkers met enige basis kennis van de Duitse taal. De beoogde rattenvanger moet minimaal “wir haben es nicht gewusst” vloeiend kunnen uitspreken. Bent u iemand die zelf nadenkt en kritisch kijkt naar de opdracht, reageer dan vooral niet.

We zien uw sollicitatie met interesse tegemoet.

De Gemeente Hengelo

 

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux