Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1417 0

Al is de leugen nog zo snel…

SHARE

De uitspraak een politicus liegt is bijna net zo’n zekerheid als water is nat. Daar zal niemand van opkijken. We maken het vrijwel dagelijks mee; uitspraken van politici waarvan we weten dat het niet klopt, we kunnen het alleen niet bewijzen. Leuker wordt het dan ook wanneer we dat opeens wel kunnen, en de politicus in kwestie aantoonbaar bewust heeft  gelogen, en de pret is compleet wanneer deze politicus dat heeft gedaan ten overstaan van de voltallige gemeenteraad, en dat is vandaag het geval!

Vanavond was ik aanwezig bij de inloopavond aan de Uitslagsweg waar ondanks dat het draagvlak voor het afvalbeleid onder de politiek weg is, het plaatsingsplan nog ter inzage en voor goedkeuring ligt evenals de nieuwe gemeenteverordening die niet eens door de gemeenteraad is geweest, en daarmee dus al onrechtmatig is om mee te beginnen, de gemeente in de vorm van Auke Doornbosch en consorten gewoon doorgaan met het plaatsen en verwijderen van containers. Over kapitaal vernietiging gesproken, wat kost het wel niet om deze groep van een stuk of zes ambtenaren aan het werk te hebben, voor iets wat in de huidige vorm helemaal geen doorgang kan vinden? Ja mensen uw belastingcenten aan het werk!

Enfin, tijdens de uitleg van de heer Bas Assink ving ik op dat wanneer de restafval containers worden geleegd,  er vervolgens geen nascheiding plaatsvindt en het afval rechtstreeks de verbrandingsoven in gaat. Ik spitste mijn oren, vroeg het nogmaals aan de heer Assink die opnieuw herhaalde wat hij had verteld en instemmend ja zei op de vraag of ik hem mocht citeren, wat ik dus bij deze ook heb gedaan.

U vraagt zich wellicht af waarom ik daar zo op reageerde, en om u dat uit te leggen neem ik u mee terug naar 24 mei 2017 tijdens de politieke markt over de afval monitor waar Wethouder Elferink beweerde niet alleen ten overstaan van ons maar ten overstaan van de voltallige gemeenteraad dat bron en nascheiding noodzakelijk is om de gewenste kwaliteit plastic te kunnen waarborgen en ik citeer hem “dat we dat nu ook al doen”. Zoals u wellicht weet hebben wij destijds de gehele politieke markt opgenomen, dus u kunt het voor uzelf naluisteren.

De liegende en bedriegende wethouder

CDA Wethouder Marcel Elferink “Stem op mij. Als u mij niet geloofd lieg ik u zo wat anders voor”

Deze CDA wethouder liegt dus niet alleen willens en wetens tegen de burger maar ook tegen de voltallige gemeenteraad, gesteund door zijn ambtenaren, onder andere de heer Auke Doornbosch die destijds bij de politieke markt aanwezig was en instemde met de leugens, terwijl hij net als Bas Assink echt wel beter weet.  En dat wil dan lijsttrekker worden voor het CDA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wat wordt dan de verkiezingsslogan? Stem op CDA en Marcel Elferink, we hebben de beste leugenaars van het westelijk halfrond in onze partij? Deze wethouder zou niet alleen moeten aftreden na een stevige motie van wantrouwen, we zouden na alle blunders die deze nu bewezen beroepsleugenaar met pek en veren de stad uit moeten jagen.

Ik vertrouw erop dat de wakkere burgers van Hengelo inmiddels wel beter weten dan op deze kliek te stemmen.

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux