Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1134 0

College op het matje bij Lokaal-Hengelo en Ben van Veen

SHARE

Hoewel andere regionale media hierover zwijgen als het graf, willen wij wel aandacht schenken aan het gezamenlijke persbericht van Lokaal-Hengelo(LH) en Ben van Veen, met daarin de mededeling dat beiden middels een brief vragen hebben gesteld aan het college omtrent de kosten van de zogeheten Bye Bye Bak campagne en ook over teruggave van de reeds ingenomen grijze containers.

Wie betaald dat en hoeveel?

Ze willen onder andere weten Wat de totale kosten zijn van de promotiecampagne, hoeveel van die kosten voor rekening van de gemeente Hengelo komen en uit welk deel van de gemeentelijke financiën de gemeentelijke kosten worden gefinancierd en waar zijn deze in de begroting terug te vinden zijn.

Terug die bak!

Ook willen van Veen en LH weten of en zo ja wanneer de inwoners die dat willen de grijze Otto voor restafval weer terug kunnen krijgen naar aanleiding van de uitkomst van de afgelopen politieke markt.

Interessant detail hierbij is dat Hengelo Actueel weet dat het persbericht naar alle regionale media is gestuurd, maar zover bekend wij de enigen zijn die dit toch zeer nieuwswaardige feit onder uw aandacht brengen.

Zoals u van ons gewend bent, hoeft u ons niet op onze mooie blauwe ogen te geloven, maar kunt u de brief gewoon zelf lezen door hier te klikken.

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux