Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1017 0

Politieke markt Afval Monitor 2017 – Total waste of time!

SHARE

Een harde titel, maar de enige juiste voorstelling van zaken, want ondergetekende en de gehele tribune met mij heeft zojuist 2 uren van ons leven weggegooid voor werkelijk helemaal niets. Er werd gesproken over de afval monitor, maar het publiek mocht niets vragen. Alleen degenen die vooraf hadden aangegeven te willen inspreken mochten hun zegje doen binnen 5 minuten en vervolgens mochten we gaan luisteren naar alle partijen die hun (gebrek aan) visie gaven aan de afval monitor en stelden hun vragen aan de Wethouder(Elferink CDA).

Herhaling van zetten

Wie bij de vorige politieke markt is geweest of onze opname ervan beluisterd heeft weet al precies wat er is gezegd op deze politieke markt. Toen kwamen er geen antwoorden van de Wethouder, die kwamen er ook vanavond niet vanwege een gemeenteraad die snel naar huis wilde en dus de antwoorden wel digitaal tegemoet ziet. Wij op de tribune moeten het maar van de gemeente website halen. Zo begaan is onze volksvertegenwoordiging dus met de burgers. Uitzonderingen zoals Lokaal Hengelo, Stan Horsthuis en dit keer ook Wethouder Elferink daargelaten want deze waren wel bereid door te gaan. De rest zat er doorheen en wilde niet. De boom knuffelaars van Groen Links voorop(Want stel je voor dat je moet werken voor je geld)  en gretig overgenomen door de rest minus de uitzonderingen. Het resultaat we hebben daar dus twee uren voor helemaal niets gezeten. Wie ook twee uren wil verknallen van zijn of haar leven kan uiteraard de gehele politieke markt naluisteren en hun tenen krommen(De redactie van Hengelo Actueel is niet aansprakelijk voor enig uit frustratie zelf toegebracht letsel na het beluisteren, u bent gewaarschuwd.)

Hoogtepunten

Ja die waren er voor zover we daarvan kunnen spreken ook, want wat er wel was, dat was een Leo Janssen van Lokaal Hengelo in topvorm, die Burger Belangen vast wist te pinnen voor het behoud van de grijze bak te zijn, en ook de SP alle spreekwoordelijke hoeken van de zaal liet zien. Ook Stan Horsthuis Was weer op dreef en eerlijk is eerlijk de insprekers waren van een uitzonderlijk hoog kaliber! Des te teleurstellender is het dan weer dezelfde geluiden te horen als de vorige keer. Dus Groen Links was nog steeds meer begaan met afvalbakken met gescheiden compartimenten op publieke plaatsen. De woekercontainer vonden ze geen probleem en van enige kennis van zaken kunnen we ze nog steeds niet betichten. Ook de CU en PvdA lieten zien nog steeds niet te weten wat volksvertegenwoordiging inhoudt en Pro Hengelo doet nog steeds haar uiterste best goede sier te maken met de ideeën van Lokaal Hengelo die ze eerst wegstemmen om vervolgens zelf over te nemen. CDA en D66 proberen nog steeds met alle winden mee te waaien en de VVD somde in andere bewoordingen hetzelfde verhaaltje nogmaals op.

Wie wil kan het hier naluisteren

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux