Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

Jan Hulsegge (81) uit Goor presenteert ‘Pedro’s Wraak’

SHARE
, / 319 0
Goor – De 81-jarige Jan Hulsegge uit Goor presenteert vrijdag 24 november zijn boek ´Pedro´s Wraak´. Dat gebeurt tijdens het Hoffelijk Boekenbal, dat gehouden wordt in de Hof van Twente.
Jan Hulsegge is in brede kring bekend als schrijver en vertaler van bijna honderd toneelstukken. Hij vertaalde vele toneelstukken vanuit het engels, waaronder al het werk van Agatha Christie. Zijn grote droom was ooit nog eens een boek uitbrengen. En die droom heeft hij dit jaar uit laten komen. Met ‘Pedro’s Wraak’ als debuutroman heeft hij een thriller geschreven waar uitspraken als ‘spannend, onverwachte wendingen, mooie woordvondsten en gemakkelijk te lezen’ door complimenteuze lezers werden geschreven.

Powered by WPeMatico

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux