Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 921 0

Brothers in arms…

SHARE

Sinds ik een jaar geleden begon met mijn actie(s) tegen het desastreuze afvalbeleid van de gemeente Hengelo ben ik ongelooflijk gesteund door 1 politieke partij en dat is Lokaal Hengelo. Deze groep gedreven en goede mensen stond aan onze zijde sinds dag 1 en later kwam daar nog de actie groep Afvalloos Hengelo 2.0 bij opgericht door Willem Meijerink. Samen haalden we 4000 handtekeningen op voor het behoud van de grijze container, waren we als actie groep het start platform voor Eddy van Essen die nu zijn eigen strijd voert tegen dit onzalige afvalbeleid via zijn Facebook pagina Afval informatie en advies Hengelo.

Ook nu we ten strijde trekken tegen de zoveelste truc van de gemeente om langs een slinkse omweg toch hun onzalige plannen door te kunnen drukken in de vorm van de woeker container om zo op een later tijdstip over de gemeenteraadsverkiezingen heen getild toch omgekeerd inzamelen in te voeren, vindt ik Lokaal Hengelo aan mijn zijde in woord, raad en daad. Ook staat de actiegroep weer klaar om zich voor de volle 100 procent in te zetten voor deze zaak

Daar ben ik dankbaar voor en wil langs deze weg Lokaal Hengelo en de actiegroep Afvalloos Hengelo 2.0 hier graag voor bedanken, want zonder hen waren we nooit zo ver gekomen als we nu al zijn.

Ook wil ik iedereen bedanken die reeds de petitie heeft getekend, meer dan 200 ondertekeningen al in minder dan 24 uur tijd en we gaan richting de 300. Voor wie nog niet weet wat we met Woekercontainer bedoelen, staat hier een artikel dat haarfijn uitlegt wat de gemeente Hengelo aan het bekokstoven is

Laat zien dat we ook op uw steun mogen rekenen.
Klik hier en teken de Petitie om de Woekercontainer te stoppen

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux