Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

Winnend ontwerp marktplein wordt 8 december bekend gemaakt

SHARE
, / 157 0
Hengelo – Een overweldigende luide Stem voor het marktplein! Ruim 4.100 Hengeloërs hebben de afgelopen week de moeite genomen om hun stem uit te brengen op het marktplein. En daar zijn Niels Versteeg, namens Stichting Vastgoed Hengelo, Roland Schwind, namens Stichting Centrummanagement Hengelo, Wouter Reinders, namens Bureau Hengelo en Joop Nijenhuis, namens gemeente Hengelo heel erg blij mee! “Hierbij willen we iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor zijn of haar stem op het marktplein! Op vrijdag 8 december maken we om 9.00 uur het winnende ontwerp bekend. Volg ons op facebook via @stemophetmarktplein.”

Powered by WPeMatico

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux