Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1266 0

Doe het juiste, krijg 120 uur taakstraf

SHARE

Dat is de conclusie voor de vader van de Hengelose jongen die door zijn vader uit handen van de Jeugdbescherming en zijn moeder werd gehouden.

De vrienden van deze bezorgde vader waarvoor wij allemaal onze pet mogen afnemen kregen van hetzelfde laken een pak; een taakstraf van 50 uur, omdat ze de jongen die al diverse keren uit een gesloten jeugdinrichting was weggelopen bij hun lieten verblijven. De reden hiervoor was omdat de vader niet wilde dat de jongen ging zwerven.

Iedere vader die oprecht geeft om het lot van zijn zoon zou ongetwijfeld hetzelfde hebben gedaan, helemaal wanneer je de toch al niet zo beste reputatie van de jeugdzorg in Nederland in acht neemt.

Het feit dat de jongen graag bij zijn vader wilde wonen, en dat nu ook doet laat al zien dat de man het enige juiste heeft gedaan. Waarom dan toch de straf opleggen? De reden is even stuitend als simpel, omdat de rechtelijke macht koste wat het kost de macht van jeugdzorg overeind wil houden.

En het is erger gesteld dan u wellicht denkt, er is een heuse ondergrondse beweging om kinderen uit de klauwen te houden van deze aan crimineel grenzende organisatie.

Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar onderstaande video, dan krijgt u een aardig beeld:


En zo zijn er tientallen voorbeelden van bovenstaande te vinden op Facebook en Youtube.

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux