Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1552 0

Het poepje van Wiertsema

SHARE

Gisteren was het weer zover, Pro Hengelo beroepsleugenaar politicus Wiert Wiertsema, kon het weer eens niet laten en voelde de onbedwingbare behoefte om op zijn blog nog even een natte scheet te laten over het Afval Fiasco in Hengelo. Als de beste man half zo actief was op de website van zijn partij was het daar nu niet zo’n uitgestorven cyberkerkhof met anderhalve bezoeker per maand, maar we dwalen af.

Enfin, het poepje wat Wiert nog even moest laten gaat over zogenaamde winnaars en verliezers in het afval debat, en daarbij refereert hij naar de raadsvergadering van 19 december jongstleden en volgens de realiteit van Wiert zijn het college en Lokaal Hengelo de grote verliezers van het debat. Wiert heeft echter de pech dat ik zelf aanwezig was bij deze vergadering en kan u melden dat meneer Wiertsema’s natte flodder bol staat van de halve waarheden(En dus hele leugens) en verdraaide feiten afgeserveerd als een Maureen Muller met een paddosausje erover.

Ten eerste stelt Wiert dat Op initiatief van ProHengelo het college werd gedwongen om een hybride systeem voor het inzamelen van afval te accepteren. 

De werkelijkheid: De keuze voor behoud van de grijze Otto kwam van mij en was een harde eis in de petitie, en is ook voorbij gekomen in een motie van Lokaal Hengelo waar ook Pro Hengelo tegen heeft gestemd. Deze werd wel opgepikt door Jan Vis van het CDA bij de politieke markt hieromtrent en deze kreeg bijval van een meerderheid in de raad, waarna Pro Hengelo er vervolgens op is gedoken om met deze veren te gaan pronken(Zegt u ook gelijk ook alles over de ethiek van deze partij). Aangezien ik en de overige medestanders tegen dat afvalbeleid gaan voor resultaat hebben we dat over onze kant laten gaan om zo de genoemde meerderheid zo breed mogelijk te laten zijn. Maar gedwongen door ProHengelo? Absoluut niet. Wel door 4000 handtekeningen van de petitie en de gang naar de raad van State door Eddy van Essen.

Het eerste poepje van Wiert classificeren we dan ook als een halve waarheid en hele leugen.

Ten tweede stelt Wiert dat   Lokaal Hengelo veel energie heeft gestoken in het verzet tegen de systeemwijziging, maar vooral een papieren tijger is gebleken.

De werkelijkheid: Lokaal Hengelo heeft mij, en onze actiegroep altijd bijgestaan en doet dat nog steeds. Dat alle moties niets uithaalden kwam doordat onder andere de partj van de heer Wiertsema, voor de buhne begaan met de burger in de raad gewoon met alles mee stemt waar B&W voor is. Sterker nog tijdens de bewuste raadsvergadering stemde ProHengelo nota bene TEGEN haar eigen voorstellen voor de hybride oplossing(Ja Wiert en dat heb ik op tape) zogenaamd omdat ze zo het gesprek met het college niet wilden voortzetten(Een citaat van Gezinus Knegt op die vergadering). Ook de opmerking van Wiert dat de moties en amendementen van Lokaal Hengelo zonder uitzondering op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats en zonder enig overleg of samenwerking met andere fracties zouden zijn gelanceerd is pertinent onwaar. Alle fracties krijgen de moties en amendementen per mail voordat deze worden ingediend, maar de partijen KIEZEN ervoor er niet in mee te gaan, ja ook dat ProHengelo van u meneer Wiertsema, of zat u op die momenten te slapen?

Laten we eerlijk zijn, Lokaal Hengelo is de enige partij die probeert iets te doen aan het wanbeleid van het college.

Het tweede poepje van Wiert classificeren we dan ook als een hele leugen en rond uit verdraaien van de feiten.

Wie mijn vorige artikel heeft gelezen over de uitspraken van Maureen Muller, die stelt dat binnen het CDA wordt gesteld dat politiek liegen is, dan klopt het dat deze Wiert Wiertsema van ProHengelo zich met recht een ras politicus mag noemen, maar dan wel in de huidige opzet, namelijk een beroeps leugenaar.

Dat deze man wel vaker de zaken anders voorstelt dan ze zijn kon u al eerder lezen en dat deze man de boel belazerd en pronkt met andermans veren hebben wij u ook al aangetoond.

Onthoud u in maart 2018 wel dat deze man een gewaardeerd zittend raadslid is voor ProHenglo?

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux