Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

Pimp je boek! Boekvouwen | Recycle Kunst

SHARE
, / 106 0
Borne – Recycle kunst met Mirna Limon. Blaas een oud boek nieuw leven in! Mirna Limon, beeldend kunstenaar, geeft regelmatig workshops, waarbij afgeschreven boeken een tweede leven krijgen door er iets moois van te vouwen. In deze korte 2-delige cursus staat een specifieke techniek centraal, waarbij er zowel gevouwen, als geknipt wordt.

In twee avonden – op 12 april en op 26 april – leer je hoe je letters in een boek kunt creëren. Hiervoor krijg je een boekje met alle vouwpatronen van het alfabet. Aan de hand van het boekvouwpatroon kun je bijvoorbeeld een naam of woord in reliëf maken.
Maak jij graag persoonlijke, originele en creatieve cadeaus voor bijvoorbeeld een jarige, een pasgeborene of voor iemand die geslaagd is? Dan is dit echt iets voor jou!

Tijdens de eerste avond op 12 april krijg je uitleg over:

Powered by WPeMatico

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux